Schoolyard

Jouw uitdaging

‘Hoe kan ik mijn wendbaarheid en verbeterkracht vergroten?’

Je vindt verandering interessant en staat in de startblokken om jouw organisatie iedere dag een beetje beter te maken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? LEAN, Six Sigma, agile, zelforganisatie: je kent genoeg verbeter- en organisatiemethodes. Hoe ze in de praktijk toe te passen zijn, vind je echter nog een uitdaging. Natuurlijk heb jij jezelf de afgelopen jaren ontwikkeld – je verstaat je vak. Maar wat betekent verandering voor jouw (persoonlijk) leiderschap en welke vaardigheden worden daarbij van jou verlangd?

Samen aan de slag

Chimp Company leert met jou door te doen: opleiden, trainen, spelen, experimenten, coachen en vieren.

Bij deze training leer jullie om de gedrags- en communicatiestijlen van jezelf en je teamleden te herkennen. Hierdoor kun je je eigen gedrag en communicatie afstemmen op dat van je collega, waardoor je efficiënter en effectiever met elkaar samen kunt werken.
Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework om een Agile manier van werken in de praktijk te brengen. Als Scrum Master maak jij het verschil om dit succesvolle framework ook in de praktijk goed toe te passen.

Ready, set, futureproof!

‘Ik begrijp nu welke CHange & IMProve methodes er zijn, mijn team en onze klanten merken het verschil.’

Zo zou het er ook uit kunnen zien, je hebt handvatten om de wendbaarheid en verbeterkracht van jou en van je team continu te vergroten. Jouw belangrijkste inzicht: uiteindelijk gaat het vaak om je boerenverstand! Dat durf je nu veel actiever te volgen. Je hebt immers de nieuwe vaardigheden, methodes en hulpmiddelen leren kennen die daarvoor nodig zijn. Verandermethodes zijn voor jou niet langer abstract, maar dankzij leren-door-te-doen weet je nu hoe je ze concreet kunt toepassen op de situatie van jou en je team. En dat zie je terug in de resultaten.

Chimp my world!