Team Happiness

Jouw uitdaging

‘Wat kan ik organiseren om mijn team een snelle, gerichte boost te geven?’

Jouw team heeft een boost nodig. Misschien kennen jullie elkaar nog niet, of onvoldoende. Mogelijk hebben jullie een intensieve periode achter de rug en moeten jullie wat afstand nemen en vooruitkijken. Of is het gewoon tijd om eens iets optimistisch met elkaar te organiseren? Je ziet in dat jij en je mensen wel wat energie kunnen gebruiken, maar hoe creëer je een snelle, gerichte impuls die ook nog eens leuk en futureproof is?

Samen aan de slag!

Chimp Company organiseert met een doelgericht(e) workshop of event dat jouw team helpt groeien.

Teamvorming De Chimps organiseren een event waarin jij en je team elkaar leren kennen en samen een gedegen basis leggen voor doelgerichte samenwerking met optimisme

Teambuilding We nemen jullie huidige situatie en ambitie als uitgangspunt. Samen bepalen we welke aanpak het best bij jullie past en welke hulpmiddelen – MBTI, Belbin, vertrouwenspiramide? – we toepassen.

Team journey We gaan op ‘reis’ door jullie team. Hoe is jullie zelfbeeld en hoe zien klanten jullie? Waar zijn jullie trots op en wat willen jullie verbeteren? We brengen de scherpte terug in het team en zorgen voor een optimistische blik richting de toekomst.

Happiness op de werkvloer   We stimuleren werkplezier door dagelijkse werkzaamheden te koppelen aan optimisme. Hoe we dat doen? Leer bijvoorbeeld hoe belonen en een complimentenmuur hand-in-hand gaan met het versterken van een optimistische, resultaatgericht verbetercultuur.

Serious fun Optimism works! Wij – team ‘plezier op maat’ – helpen je hier graag bij.

Ready, set, futureproof!

De mensen in mijn team hebben meer plezier en vertrouwen gekregen’

Het kan, meer plezier en vertrouwen binnen je team! Het verbaast je hoe groot het effect van teamoptimisme is in de dagelijkse praktijk. Een kleine investering geeft een enorme impuls, en als je eerlijk bent heb je en passant zelfs een aantal nieuwe inzichten opgedaan. Small steps, big changes!

Chimp my world!