Chimp your process

Jouw uitdaging

‘Hoe kunnen we de kwaliteit van onze processen en onze samenwerking verbeteren?’

Wie doet nu eigenlijk precies wat? Processen zijn onduidelijk of kunnen kwalitatief een treetje hoger. En hoe zit het met de samenwerking over meerdere teams heen? Het wordt al snel foutgevoelig, inefficiënt. Je weet: dat kan beter.

Fouten voor de klant zijn gelukkig vaak snel weer te repareren. Kinken in de kabel wil je echter liever gewoon al voor die tijd ondervangen. Kijk daarom eens vanuit de klantbril naar de processen. De voorkant helemaal in beeld, want dát is waar het bij de klant om draait.

Samen aan de slag

Chimp Company geeft oplossingen en vaardigheden om processen continu te optimaliseren

Procesdenken is een vaardigheid an sich. Je houdt de klant, de organisatie en teams in je achterhoofd, terwijl de voorkant ondertussen loopt als een trein. Je kunt continu aan je processen sleutelen. En dat is helemaal niet erg. Want met elke slag, maak je het proces nóg een stukje beter. En klaar daarmee, ben je nooit helemaal.

Procesmethodes & tooling: Chimp Company beschikt over een groot arsenaal aan methodes en tools om inzicht te krijgen in de huidige kwaliteit van (keten-)processen.

Samenwerking in (keten-)processen verbeteren: ‘Don’t blame the person, blame the process’. Wij leren alle betrokken om de processamenwerking prettiger en doelgerichter te organiseren.

Ready, set, futureproof!

‘Onze klant is nu het begin- en eindpunt van onze processen.’

Je hebt geleerd om te denken vanuit de klant. De klant is zowel het startpunt als het einde. En dat is niet meer dan logisch. En nu vóelt dat ook logisch. Daardoor zijn jullie als team veel beter in staat om de ketensamenwerking goed te organiseren. Efficiënte processen, geen fouten die hersteld moeten worden of onnodige wachtrijen. Kortom: iedereen werkt zo optimaal mogelijk!

Chimp my world!