Chimp strategy & operational management

Jouw uitdaging

‘We zijn in ons team teveel bezig met de waan van de dag’

Het is druk. Altijd. Hoe prioriteer je dan? Hoe blijf je zo veel mogelijk weg van de ‘waan van de dag’ en hoe breng je meer richting en focus aan in het hier en nu?

Meer overzicht creëren en heldere doelen bepalen. Zo kunnen jullie als team beter kiezen wat nu écht belangrijk is. Samen op weg naar gezamenlijke en wendbare doelgerichtheid!

Samen aan de slag!

Chimp Company helpt jullie team om het gezamenlijke verhaal helder te krijgen

Iedereen heeft een verhaal. Jullie dus ook. Wij helpen om deze te vertalen naar een werkwijze waarbij dagelijks prioriteiten helder worden. Zo krijg jullie als team meer orde, focus en energie.

Strategisch management = operationeel managen

Wat er in de operatie moet gebeuren, gaat over strategie. En strategie heeft alles te maken met wat je in de operatie moet doen. Wij noemen dat Obeya – de plek waar al deze dingen samen komen. De obeya is de cockpit; waaruit je overzicht hebt en kunt bepalen wat er nodig is. Of de legertent vanuit waar de generaal overziet wat er moet gebeuren. We gaan dus overzicht scheppen, maken tastbaar wát er concreet moet gebeuren. Hoe breng je samenhang? Hoe bespreek je in vijf minuten wat we nú, vandaag, moeten doen.

Wat kun je verwachten?

  • We helpen om jullie CHange & IMProve verhaal op papier te zetten
  • We maken de vertaling naar de CHange & IMProve strategie
  • We gaan ingewikkelde dingen strak en simpel organiseren. Zodat je altijd invloed hebt op de kleine dingen die grote veranderingen teweeg kunnen brengen.

Ready, set, futureproof!

‘Iedereen voelt zich verbonden met de identiteit en strategie van ons team’

Jullie hebben gezamenlijke, wendbare doelgerichtheid bereikt die ook nog eens een positief effect heeft op de klantgerichtheid. Iedereen voelt zich verbonden met de identiteit en strategie van het team en weet wat hij of zij vandaag gaat doen om hieraan bij te dragen. Er is overzicht gecreëerd waarin iedere dag ruimte is om voortgang, klein of groot, te bespreken.

Jullie zien: het kan echt anders!

Chimp my world!