CHIMP Leadership

Jouw uitdaging

‘Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten verbeteren, zodat ik mijn team nog beter kan ondersteunen?’

Jouw team is een mooie mix van mensen en vaardigheden. Toch voel je dat er nog veel meer in zit. Je wil je eigen leiderschapskwaliteiten verbeteren om de vaardigheden van jouw team optimaal te benutten. Wat is jouw rol als leider als je het onderste uit de kan wil halen en iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht wil laten komen?

Samen aan de slag!

Chimp leert jou om jezelf als leider continu te verbeteren.

Leiderschap begint bij jezelf: zelfleiderschap. Chimp-leiders doen moeite, overwinnen eigen grenzen, zijn transparant, nemen initiatief en bekrachtigen door vol te houden. Chimp Company biedt jou leiderschapstraining op maat, waarbij we beginnen met jou zelf. Wat heb jij hier en nu nodig om een Chimp-leider te zijn? Samen met je medewerkers verbeter jij jezelf in deze vijf aspecten:

  • Collegialiteit en relatie
  • Heldere richting en inspiratie
  • Invulling en ruimte
  • Mijn eigenaarschap
  • Prestaties vieren en leren


Chimp stapt in

Soms is het effectiever als we helemaal aan boord stappen en tijdelijk volledig onderdeel worden van jouw organisatie. Om met jouw team doelstelling te realiseren. Als interim-manager analyseren we jullie situatie met optimisme en met oog op onze eigen vervangbaarheid: hoe kan jouw team zo snel mogelijk op eigen kracht verder?

Ready, set, futureproof!

Ik weet wat ik kan en wat mijn team nodig heeft om goed te functioneren.’

Leiderschap kent vele vormen. Bovenal zijn leiders ook teamgenoten. Je kent je eigen krachten én die van je team. De klantvraag en jullie omgeving staan niet stil, dus beweeg jij mee en blijf je jezelf continu verbeteren. Zo stel je ook je team in staat om het beste uit zichzelf te halen en help je hen om waardevol te zijn. Want dat zijn leiders volgens ons: zij helpen anderen om zo waardevol mogelijk te zijn.

Chimp my world!