Customer excellence

Jouw uitdaging

‘Wanneer doe ik het eigenlijk echt goed voor onze klanten?’

Alle klanten zijn anders. Ze hebben andere behoeftes, wensen en uitdagingen. En toch hebben ze ook één ding gemeen: ze werken samen met jouw organisatie. Daarom wil je graag weten hoe jouw tevreden jouw klanten over je zijn. Want hoe goed ken je ze nu eigenlijk echt? Met alleen goede producten of diensten en een uitstekende service red je het niet meer. Je zoekt kansen voor verbetering die voor je klanten belangrijk zijn.

Hoe zet jij nét dat stapje extra en weet je wanneer je het goed doet?

Samen aan de slag

Chimp Company leert jou om (anders) te luisteren, leren en verbeteren voor je klanten.

Elke reis begint met een enkele stap. En dan nog eentje. En nog één. Samen brengen we niet alleen de hele reis van je klant in kaart, maar juist ook alle stappen daartussen. Zo weet je aan het einde van de klantreis precies waar jij én je klanten staan.

Onze oplossingen:

Assessment Customer Drive: Krijg inzicht in de klantgedrevenheid van jouw organisatie en ontdek waar de kansen liggen om dit te verbeteren. Snel weten hoe je ervoor staat? Doe ook onze Quick Scan!

Voice of the customer-proces:Structureer en creëer klantsignalen. Luister hier continu naar. Leer van feedback en voer verbeteringen door.

Customer Journey: Een beproefde aanpak om je in te leven in de beleving van de klant. We analyseren de huidige situatie om zo tot de beste klantenreis voor jouw organisatie te ontwerpen.

Ready, set, futureproof!

‘Ik weet precies wat de beste kansen voor verbetering zijn en benut die ook.’

Vanaf nu sta je voortdurend in verbinding met je klanten. Je weet ze haarfijn aan te voelen en denkt vanuit hun behoeftes en wensen. Je weet precies hoef je effectief moet luisteren naar hun feedback, en hoe je hier direct op kunt inspelen. Wanneer je continu luistert naar wat de klant zegt, weet je namelijk waar je staat en wat je moet verbeteren. Je hebt een omslag in het denken gemaakt: niet voor de klant, maar vanuit de klant!

Chimp my world!