Assessments

Jouw uitdaging

‘Ik wil weer met een frisse blik naar mijn organisatie kijken!’

Vaak vallen na een tijdje bepaalde dingen je niet meer op in je onderneming. Je hebt tenslotte altijd al zo gedaan. Toch kan met nieuwe ogen naar je organisatie kijken heel nuttig zijn. Er vallen je ineens andere dingen op. Dat ene proces kan veel efficiënter, er sluipen net iets té veel fouten in het dagelijkse werk, of die ene klacht was wellicht toch wel terecht.

De grote vraag die overblijft: zijn dit incidenten of mis je een belangrijk aspect van het grotere geheel?

Samen aan de slag!

Chimp Company geeft inspiratie voor verbetering

One-Day-Chimp: Met een One Day Chimp voeren we in één dag een assessment uit, gericht op een probleem of vraag, samen met de betrokkenen. Dat kan van alles zijn: van ‘we komen tijd te kort om met elkaar af te stemmen’ tot ‘hoeveel tijd zijn we eigenlijk kwijt aan een bepaalde activiteit?’ De scope, die bepalen we natuurlijk gezamenlijk vooraf. Deze manier van reflecteren en doen levert vaak verrassende inzichten en resultaten op, die je stiekem misschien wel wist, maar nu worden blootgelegd. Er missen bijvoorbeeld concrete doelen, of het gedrag van iemand heeft een veel grotere effect op het team dan je zou denken. We achterhalen het échte probleem, de oorzaak, en zien hoe het ook wél kan.

Assessment Customer Drive: In hoeverre wordt de organisatie nu gedreven door de klant? En hoe kun je dat verbeteren? Met een Assessment Customer Drive kijken we vanuit verschillende, soms onverwachte perspectieven naar de klant als drijfveer voor de organisatie.

Ready, set, futureproof!

‘Inzicht in verbetermogelijkheden geeft me perspectief, rust en focus’

Met inzicht in de feiten heb je veel meer duidelijkheid over de organisatie. Je weet hoe anders te kijken. Je hebt in kaart gebracht wat jullie verbetermogelijkheden zijn en weet ook wat er wél goed gaat. Dat brengt rust, en een flinke dosis optimisme.

Want: optimism works!

Chimp my world!