Ondersteun jouw team met een Scrum Master

Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework om Agile werken in de praktijk te brengen. Scrum Masters ondersteunen succesvolle framework en zijn experts op het gebied van continu verbeteren. Scrum Masters hebben een gerichte klant- en teamfocus en dragen bij aan een hogere effectiviteit van het team. Een cruciale rol in elke organisatie.

Scrum Masters dragen bij aan een hogere effectiviteit van het team

Jouw Chimp adviseurs

Agile change and improve coaches

info@chimpcompany.com

+31 6 2399 4985

Onze Scrum Masters zijn allemaal zeer ervaren en onderscheiden zich ook in sterk oplossend vermogen. Vanuit een optimistische grondhouding zorgen ze ervoor dat het team niets in de weg staat om effectiever en productiever te worden, maar bovenal met plezier samen te werken. Business of IT? Wij hebben Scrum Masters met ruime ervaring in deze omgevingen.

IK ZOEK EEN SCRUM MASTER MET VERANDERKRACHT

Experts in continu verbeteren! Onze Scrum Masters hebben de belangrijke taak om continu te onderzoeken waarin het team kan verbeteren. Naast het neerzetten van een stevig fundament kijken onze Scrum Masters waar in het proces of samenwerking potentieel zit. Kleine stapjes of grote stappen, dat maakt niet uit. Ze houden de klantbehoefte goed in de gaten. Alle Scrum Masters hebben ruime praktijkervaring en zijn gecertificeerd, zowel in IT als Business. Het zijn optimistische karakters die zich goed kunnen inleven in mens en de organisatie. Elke Scrum Master heeft de back-up van Chimp Company die hem of haar ondersteunt met eventuele tools, practices of intervisie. Neem contact met ons op en laten we kijken wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Voordelen

 • Een gecertificeerde direct inzetbare Scrum Master.
 • Een ervaren professional die gefocust is, om jouw team (en dus organisatie) continu te verbeteren.
 • Intensieve opleiding en begeleiding in het Scrum werken (faciliteren meetings, rollen en benodigdheden).
 • (Verbeter)Potentieel zichtbaar maken.
 • Ontwikkelen van een zelforganiserend team.
 • Ondersteunen van de Product Owner om maximale klantwaarde te leveren.
 • Teams en individuen te coachen in een Agile Mindset.

Ik zoek een Scrum Master

Ben je op zoek naar een Scrum Master voor jouw team? Bel ons op +31 6 2388 5247 of laat je gegevens hieronder achter, dan bellen we je per omgaande terug.

  “Ik ben inmiddels een paar keer ingezet als Scrum Master
  en heb daarbij teams geholpen om zichzelf te verbeteren
  en optimaal te presteren”

  Merel Drijver – Agile Verandercoach

  IK BEN EEN SCRUM MASTER (FULL- OF PARTTIME)

  Chimp Company is een coöperatie van onafhankelijke change & improvers, die met optimisme en hun unieke karakter en vaardigheden, (groepen) mensen mobiliseren om continu te verbeteren. Alles wat we bij Chimp Company doen, ontstaat vanuit de vurige overtuiging dat geen enkel doel onhaalbaar is. We hebben een rotsvast vertrouwen in onszelf, in elkaar en in de mensen met wie we samenwerken. We kiezen bewust voor oplossingen die positieve energie losmaken, probleemgedreven én waarderend zijn. Zo lossen we knelpunten op en maken wat goed is beter.

  Een sneak preview naar samen leren en ontwikkelen!

  Dankzij onze ervaringen hebben wij een groot netwerk opgebouwd, dat we met jou delen. Samen gaan we op zoek naar een uitdagende en passende klus. Als Chimp ben je nooit uitgeleerd! Wij streven er naar om het beste uit jou te halen en te leren van elkaar. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen op het gebied van Lean, Agile, Zelforganisatie en Coaching. Natuurlijk krijg je gratis toegang tot terugkerende events, waar hele interessante onderwerpen, sprekers en workshops de revue zullen passeren. Misschien pak jij zelf wel een keer het podium!

  Als Scrum Master kun je heel veel zelf oplossen. Wil je feedback of advies?
  Bij Chimp Company is het mogelijk om dit met mede-chimps dit te organiseren. Hoe dat werkt? Heel simpel. Stel je vraag in de Chimp-Community en samen komen we er wel uit!

  Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

  Ik wil Scrum Master bij Chimp Company worden

  Wil je Scrum Master worden bij Chimp Company? Bel ons op +31 6 2388 5247 of laat je gegevens hieronder achter, dan bellen we je per omgaande terug.