Chimp Teamwork

Jouw uitdaging

‘Er zit meer potentieel in ons team en er wordt ook meer van ons verwacht. Hoe kunnen we onszelf het beste organiseren?’

Hoewel iedereen zich voor de volle 100% inzet, merk je toch dat er meer in het team zit. Er wordt ook meer van jullie verwacht. Soms maak je je zorgen: de markt verandert, klanten zijn veeleisender. En ben je niet te afhankelijk van de kennis van de meest ervaren krachten binnen je team? Hoe kun je jouw team het beste organiseren om de actualiteit bij te benen?

Samen aan de slag!

Chimp Company leert jouw team om zichzelf wendbaar, doelgericht en prettig te organiseren.

Jullie uitdaging is onze gezamenlijke uitdaging. De Chimps komen een – zo kort mogelijke – periode meehelpen. En we nemen ons optimisme mee. Net als onze rugzak vol oplossingen, die we op maat inzetten. We kunnen daarbij de volgende fases doorlopen:

  • Verkennen, voorbereiden – voordoen
  • Introductieworkshop ‘Chimp teamwork’ – voordoen
  • Experimenteren en leren in de praktijk – samen doen
  • Doorzetten en écht verbeteren – samen doen
  • Continu verbeteren – zelf doen

Ready, set, futureproof!

Onze teamsamenwerking past in het hier en nu, en het team heeft lol met elkaar!’

Jullie werken weer in het hier en nu, op de manier die jullie het beste past. Door over een drempel te stappen waarvan de meesten misschien niet eens wisten dat hij er lag, lijkt alles ineens gemakkelijker te gaan. Jullie vertrouwen op elkaar en hebben plezier in jullie samenwerken, en dat hoor je aan alle kanten terug. Zo leveren we wat we moeten leveren en doen dat met een smile.

Chimp my world!